Referenties

“The high road to service is traveled with integrity, compassion and understanding. People don’t care how much we know until they know how much we care.”

[bron: successories.com]

 

Hieronder staan een aantal reacties van tevreden klanten en zakenpartners:

“Geert Hulshof van Wingstar Instituut is enthousiast, betrokken en fijn om mee samen te werken. Hij is een vakman in hart en nieren met een duidelijke passie voor veiligheid. Hij beheerst de materie heel goed, komt met goede ideeën en staat open voor nieuwe dingen.

Gedurende negen workshops en aan de hand van een eenvoudig maar effectief raamwerk, hebben we ons managementsysteem naar een hoger plan getild. De boeken uit de Wingstar MCC toolbox zijn zeer waardevol gebleken als naslagwerk, studieboek en als bron voor interne discussie en training.

Geert heeft vele verbeterpunten aangedragen en ervoor gezorgd dat onze focus meer op proactieve aspecten komt te liggen – vooral wanneer het gaat om veiligheid. Aan de hand van vele voorbeelden uit de industrie hebben we een duidelijk referentiekader gekregen om ons managementsysteem te evalueren. We kijken terug op een zeer succesvolle en aangename samenwerking.”

Wouter Kaihatu
Flight Manager – Afdeling Luchtvaart
Politie – Landelijke Eenheid – Dienst INFRA

*  *  *

“Met het volledige managementteam van JetSupport hebben we negen workshops gevolgd om een start te maken met het ontwerp en de implementatie van een proactief Management Systeem. Deze workshops, onder leiding van Geert Hulshof, hebben gezorgd voor de juiste mindset en de noodzakelijke kennis en inzicht. Gezamenlijk hebben we gewerkt aan een Management Systeem handboek dat volledig afgestemd is op onze organisatie.

Geert heeft ons tijdens deze workshops o.a. meegenomen naar de wereld buiten de luchtvaart en aan de hand van vele pakkende voorbeelden laten zien waar en hoe een succesvol Management Systeem wordt toegepast. Daarnaast, ons als MT, een spiegel voorgehouden en laten zien waar verbeter- en veranderpunten zitten.

We kijken terug op een serie zeer professionele, inspirerende maar vooral prettige workshops, wat resulteert in het continueren van de samenwerking waarin wij Geert zien als de expert die ons verder op weg helpt met ontwikkeling en verbetering van ons Management System.”

Mark Overeijnder
Compliance Monitoring & Safety Manager
JetSupport B.V.

*  *  *

“Vanaf het begin van onze samenwerking in 1997 tot op heden heb ik Geert leren kennen als een bijzonder professioneel , gedreven en fijne persoonlijkheid. Samen hebben wij sinds 2001 ons huidige bedrijf als gelijkwaardige partners opgebouwd en geleid. In het begin van onze samenwerking heb ik gezien hoe Geert vanaf scratch één van de eerste JAR-OPS 1 goedgekeurde Air Operator Certificaten geheel naar eigen visie heeft ontwikkeld, geschreven en geïmplementeerd. Dit AOC is sindsdien een voorbeeld gebleken voor andere operators, door de weldoordachte werkwijze, volledigheid, professionaliteit en garandeert een veilige vliegoperatie.

In de laatste jaren heeft Geert zich ook gespecialiseerd in Safety Management. Het is nu al duidelijk dat Geert zijn (Safety) Management System zeer professioneel, uniek en grondig opzet vanuit zijn eigen visie ondersteund door zijn jarenlange ervaring. Eenmaal afgerond zal het evenals onze AOC een voorbeeld zijn voor anderen en een enorme meerwaarde blijken voor bedrijven die deze implementeren, zo is mijn volste overtuiging.”

Gert van der Beek
Directeur en mede-eigenaar
Jet Management Europe BV

*  *  *

“Geert Hulshof heeft onze vliegdienst naar een hoger plan getild door het opstellen van duidelijke Operations Manuals en het implementeren van een Safety Management Systeem. De samenwerking was plezierig, open en professioneel. Geert heeft binnen de gestelde tijdslimiet en budget zijn opdracht vervuld en zelfs meer geleverd dan waar wij om gevraagd hebben. De samenwerking met Geert is verlengd om ons personeel te trainen en te begeleiden en om dit Safety Management Systeem verder te verbeteren naar aanleiding van voortschrijdend inzicht.”

Cartier Europe BV

*  *  *