Trainingen

Wingstar Instituut biedt naast het ontwerp en de implementatie van een Management Systeem een tweetal ondersteunende trainingen.

  • Train-the-Manager Training (TMT)
  • Awareness & Support Training (AST)

De Train-the-Manager Training is bedoeld voor managers die daadwerkelijk aan de slag moeten met het Management Systeem volgens de Wingstar Methodiek. Deze managers zijn zelf niet betrokken geweest bij het ontwerp en de implementatie van het Management Systeem, maar hebben er wel bepaalde taken en verantwoordelijkheden bij gekregen. Logisch, dat deze managers getraind moeten worden. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar je kunt dit ook overlaten aan Wingstar Instituut – dan weet je zeker dat dit goed gebeurt. Na deze training beschikken de deelnemers over voldoende praktische kennis en inzicht.

De Awareness & Support Training is bedoeld voor al het overige personeel van je organisatie. Gedurende deze training wordt behandeld wat een Management Systeem is, wat de beoogde voordelen zijn en welke taken en verantwoordelijkheden hieruit voortvloeien. Deze training zorgt voor bewustzijn en is een eerste stap naar betrokkenheid en ondersteuning bij het personeel. De voorkeur gaat er naar uit om deze Awareness & Support Training in samenwerking met Wingstar Instituut te doen. Op die manier kun je er zeker van zijn dat de boodschap goed over komt.

“We train for results – not to impress”

Vanzelfsprekend zijn beide trainingen vooralsnog uitsluitend toegankelijk voor mensen, teams en organisaties die hun Management Systeem opgezet hebben volgens de Wingstar Methodiek.

Interesse? Neem contact met ons op voor verdere details, data en prijzen.

–> naar Home pagina