Management Systeem

Druk bezig met de implementatie van een Management Systeem en op zoek naar inspiratie?

Blijkt het moeilijker te zijn dan in eerste instantie gedacht?

Gaat er teveel tijd in zitten of ontbreekt de nodige kennis en expertise?

Wingstar Instituut kan je daarbij helpen. Door het ontwerp, de implementatie en voortdurende verbetering van jouw Management Systeem volgens de Wingstar Methodiek, realiseer je de volgende voordelen:

  • Aanzienlijk meer vrije tijd.
  • Meer omzet en een betere winstmarge.
  • Uitstekend overzicht van alle essentiële bedrijfsprocessen.
  • Bekende risico’s zijn gereduceerd tot een acceptabel niveau.
  • Voldoen aan relevante complexe wet- en regelgeving.
  • Beschikking over bruikbare management informatie voor betere beslissingen.

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dat heeft Wingstar Instituut voor je gedaan. Jij hoeft het alleen nog maar te implementeren in je eigen organisatie. Als jij weet wat er moet gebeuren, gaat het implementeren gemakkelijk en snel. Wingstar Instituut begeleidt je gedurende het implementatie- en verbeteringsproces.

Het ontwerp, de implementatie en verbetering van een Management Systeem is geen ‘rocket science‘. Het is gewoon een kwestie van logisch nadenken, weten wat je wilt en daar vervolgens een structuur (systeem) in aanbrengen. Hoe eenvoudiger het Management Systeem is, hoe effectiever het is. Jouw medewerkers kunnen er meteen mee aan de slag. De kracht zit in de eenvoud: simpel en effectief.

Een Management Systeem is natuurlijk niet in een keer perfect ontworpen, geïmplementeerd en operationeel. Daarom doen we het in drie stappen. Bij elke nieuwe fase verbetert het Management Systeem en evolueert het naar een volgende mate van volwassenheid (Maturity Level). Klik op de Maturity Levels voor details.

Uniek project in de luchtvaartsector
In maart 2014 start Wingstar Instituut met een aantal luchtvaartondernemingen een gezamenlijk traject voor het ontwerp en de implementatie van een Management Systeem. Dit project is uniek in de luchtvaartsector en zal voor de deelnemers vele voordelen opleveren. Meer weten over dit unieke project?

–> naar Diensten